Draw Something

Draw Something Free 1.5.21

Speel Pictionary op je iPhone

Draw Something Free is een gratis tekengame voor je iPhone. Je speelt tegen vrienden of vreemden en zij moeten het woord raden dat jij voor ze tekent. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Speel tegen vrienden
  • Veel verschillende woorden
  • Duidelijk menu
  • Sla tekeningen op
  • Deel je kunstwerken online

TEGEN

  • Munten verzamelen duurt lang

Uitmuntend
8

Draw Something Free is een gratis tekengame voor je iPhone. Je speelt tegen vrienden of vreemden en zij moeten het woord raden dat jij voor ze tekent.

De speelstijl van Draw Something is vergelijkbaar met die van Wordfeud, maar dan met tekeningen in plaats van woorden. Wanneer het jouw beurt is maak je een mooie illustratie. Je kiest hierbij uit 3 woorden, verschillend in moeilijkheid. Heb je eenmaal je kunstwerk af, dan krijgt je tegenspeler een notificatie welke aangeeft dat het zijn of haar beurt is. Wanneer dat gebeurd is, mag deze persoon een tekening voor jou maken. Raad je het goed, dan win je munten en deze zijn vrij belangrijk in Draw Something.

Deze penningen heb je nodig om bommen te kopen. Wanneer je namelijk een woord moet kiezen om te tekenen, komt het wel eens voor dat je geen van de 3 mogelijkheden weet uit te beelden. Met een bom blaas je de opties op en komen er 3 nieuwe keuzes te staan. Tevens laat de bom letters ontploffen die niet in het woord voorkomen. Zo raad je eenvoudiger de juiste oplossing en ga je naar de volgende ronde in Draw Something.

Je begint Draw Something met slechts 4 kleuren. Wil je meer tinten gebruiken, dan zul je deze moeten kopen met je verdiende munten. Ben je niet zo geduldig, dan schaf je dit alles eventueel aan met echt geld.

Wordfeud is voor de mensen die graag een woordje leggen en Draw Something is voor de beeldende kunstenaars onder ons. Je speelt lekker tegen je vrienden en laat zo je creatieve kant zien. Dit maakt Draw Something een vermakelijk en verslavend spelletje.

Meeste download Bordspellen voor Iphone

Meer
Draw Something

Download

Draw Something Free 1.5.21